Ramasjang familievolley

Lidt om holdet

Ramasjang - for alle krudtugler mellem 3-6 år 👨‍👩‍👦


Vi slår igen dørene op til en ny og sjov måde at være aktiv på, og så endda sammen med familien. Ramasjang Familievolley er det nye volleykoncept i klubben. Her er der mulighed for at være aktiv, lege og have det sjovt med sin familie.

Det kaldes "Ramasjang", fordi vi skruer max op for legen og energiniveauet for at skabe sjove og mindeværdige oplevelser med bevægelse og bold.

Ramasjang Familievolley er et unikt tilbud, hvor børn og forældre er sammen om volleyball. Her kan familien hygge sig, lære noget og få pulsen op sammen. Børnene udvikler deres motorik, mens de oplever glæden ved volleyball 🙏🏼

Trænere

Melcijana Starcevic, i daglig tale i Fortuna "Meli", har sagt ja til at være træner for vores nyopstartede Ramasjang volley.

Meli har i mange år spillet i klubben på højeste niveau med ligaen, og har været på damelandsholdet. Meli er den type person der er dedikeret og som altid motiverer. Meli er selv mor til to, og vi ved derfor at hun er en fantastisk person til at starte denne afdeling op, og kan skabe motivationen og glæden hos de små, til at bevæge og hygge sig!

Træningstider

Lørdag: 09:00-10:30 (Klostermarkhallen)

Kontaktperson

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænere

Profile Image
Melcijana Starcevic

Profiler

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler
300,00 kr. 2 gange i sæsonen